Quote Kommunikation leverer kommunikation og journalistik

Quote Kommunikation hjælper din virksomhed/organisation/forening med både ekstern og intern kommunikation – fra det enkelte produkt til de større, strategiske pressestrategier. Brug os som sparring og leverandør af pr-strategier og håndgribelige produkter som pressemeddelelser, årsberetninger, foldere, hjemmeside-indhold, blogs, videoer og billeder.

  • Vi formulerer jeres pressemeddelelser – enten som enkeltstående opgaver eller som en del af en større presse-strategi. Mange års erfaring som journalister betyder, at vi ved, hvad pressen efterlyser og hvordan du effektivt får dit budskab igennem.
  • Vi skriver og redigerer din årsberetning eller andre større publikationer, der skal fortælle omverden om din virksomheds styrke og markedsposition.
  • Vi fortæller din virksomheds historie – i form af festskrifter, historiske artikler eller som pr-oplæg til pressen.
  • Brug os som sparringspartnere og skribenter, når omverden skal høre om jeres medarbejderes jubilæer, større personalerokader, centrale udnævnelser og fratrædelser eller større strategiske beslutninger.
  • Skærp indholdet på jeres hjemmeside og intranet med Quote Kommunikations hjælp. Vi formidler jeres budskaber kort og præcist og sikrer, at kommunikationen er 100 procent optimal i forhold til søgemaskiner.
  • Vi lærer også rigtig gerne fra os og tilbyder undervisningsforløb og skriveværksteder. Lær at skrive den gode pressemeddelelse eller find ud af, hvad det er for historier, der tænder pressen.
  • Tekstforfatning til reklameslogans eller til fortællingen om det nye, stærke brand.

 

Små og store løsninger

For Quote Kommunikation er fleksibilitet, saglighed og højt ambitionsniveau nøgleord. I tæt og løbende dialog med kunden går vi målrettede til alle de opgaver, vi skal løse – store som små, kortvarige som langvarige.

Quote Kommunikation arbejder tæt sammen med fotografer, filmfolk og grafikere og kan derfor udover teksterne også levere billederne, filmene og lay-out løsningerne. Og vi indhenter også gerne tilbud fra og forestår kontakten til trykkerier og distributører.

Den globale dimension

Mange års erfaringer med internationalt arbejde – og formidling af internationale vinkler – betyder, at vi kan hjælpe jeres virksomhed med den globale dimension. Hvordan kan jeres budskaber slå igennem internationalt? Hvordan kan jeres internationale arbejde have relevans for et dansk publikum?

 

 

Se vores cases